OPERÁTOR – Megmunkáló vagy öntöde üzemünkbe/ Operator-Foundry or machining

Location: Hungary (Magyarország)

Facility: Wescast Hungary Autoipari Zrt

A Wescast-ról

A Wescast a legnagyobb, az egész világon jelen lévő vállalat, mely öntött kipufogócsonkokat és turbófeltöltő házakat gyárt személyautókba és kisteherautókba.

Tier 1-es autóipari beszállítóként a Wescast motorok széles skálájához biztosít kipufogócsonkokat. A magas hőmérsékleten működő kipufogó rendszerekben használt komplex darabok öntésében szerzett széleskörű tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a legkorszerűbb kipufogó megoldásokat ajánljuk. Erre a tapasztalatra alapozva kínáljuk más autóipari alkatrészek erős portfolióját is, beleértve a turbó feltöltő házakat, az integrált turbó kipufogócsonkokat és más speciális hajtáslánc alkatrészeket. Mivel a világpiacon vezetők vagyunk a metallurgiai fejlesztések, tudás és tapasztalat terén, vevőink számára a leginnovatívabb kipufogó alkatrész terveket tudjuk ajánlani. Azt, hogy a világon mindenhol kiválóan működjünk azzal érjük el, hogy tapasztalt és motivált munkatársakat veszünk fel, támogatjuk a csapatmunkát és fenntartjuk a hosszú ideje meglévő elkötelezettségünket a munkatársaink bevonása mellett, ami az innováció, a termelékenység és a folyamatos fejlesztés motorja.

A Wescast Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában rendelkezik gyárakkal, kereskedelmi képviseletekkel és tervező központokkal.

Műszaki Fejlesztési Központunk arra összpontosít, hogy az anyagok, a termékek és az eljárások terén áttörésnek számító újdonságokat dolgozzon ki.


Wescast Hungary Autóipari Zrt.

A Wescast Industries Inc. több mint 110 éves vállalatcsoport, amely kipufogórendszer-megoldásokat kínál a globális autóipari piacon, motorok széles skálája számára. Cégcsoportunk a világ legjelentősebb beszállítója a személy- és kisteher-autókhoz gyártott öntöttvas és acél kipufogócsonkok és turbóházak piacán. Vállalatcsoportunk 3 földrészen (Európa, Ázsia és Amerika) szolgálja ki vevőit.

A zöldmezős beruházással épült Wescast Hungary Autóipari Zrt-nél 2002-ben indult el a termelés. A mintegy 1000 főt foglalkoztató, öntödét és CNC megmunkáló üzemet is magába foglaló létesítményünk Komárom-Esztergom megyében, Oroszlányon található. A 24.000 m2 alapterületű gyáregységben a legfejlettebb technológiával rendelkező berendezéseket és folyamatokat működtetjük. Az öntödében indukciós kemencékben olvasztjuk meg a fémet, melyből gépi homokformázásos technológiával, automatizált öntősoron készítjük az alkatrészeket. CNC megmunkáló üzemünkben mintegy 150 CNC vezérlésű forgácsoló berendezést üzemeltetünk. Elsősorban az európai autógyárak és közvetlen beszállítóik részére gyártjuk és adjuk el termékeinket.

Várjuk leendő operátor munkatársainkat a következő munkakörökbe, több műszakos munkarendbe:

 • Öntödei operátor – Magkészítés/formázás
 • Öntödei operátor – Kikészítés – Köszörülés
 • CNC operátor

Mit várunk tőled?

 • 8 osztályos végzettség
 • betöltött 18. életév
 • Elkötelezetten és legjobb tudásod szerint teljesíts munkavégzésed során
 • Szorgalmasan és egyre önállóbban végezd el a rád bízott feladatokat
 • Ötleteiddel és megoldási javaslataiddal járulj hozzá a cég folyamatos fejlődéséhez
 • Aktívan vegyél részt a csapatmunkában

Mit kínálunk neked?

 • Versenyképes munkabért
 • Béren kívüli juttatásokat
 • Ingyenes buszjárat és munkás szállás biztosítása

A jelentkezéshez kérjük, küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat a lent feltüntetett email címre, vagy hívd bátran az alábbi telefonszámot vagy töltsd ki a következő űrlapot: http://bit.ly/wescast-jelentkezes

WHA.Job@wescast.com
06(34)562-100

Vállalat címe: 2840 Oroszlány, Szent Borbála utca 16.

 

Apply Now