Vizuális ellenőr

Location: Hungary (Magyarország)

Facility: Wescast Hungary Autoipari Zrt

A Wescast-ról

A Wescast a legnagyobb, az egész világon jelen lévő vállalat, mely öntött kipufogócsonkokat és turbófeltöltő házakat gyárt személyautókba és kisteherautókba.

Tier 1-es autóipari beszállítóként a Wescast motorok széles skálájához biztosít kipufogócsonkokat. A magas hőmérsékleten működő kipufogó rendszerekben használt komplex darabok öntésében szerzett széleskörű tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a legkorszerűbb kipufogó megoldásokat ajánljuk. Erre a tapasztalatra alapozva kínáljuk más autóipari alkatrészek erős portfolióját is, beleértve a turbó feltöltő házakat, az integrált turbó kipufogócsonkokat és más speciális hajtáslánc alkatrészeket. Mivel a világpiacon vezetők vagyunk a metallurgiai fejlesztések, tudás és tapasztalat terén, vevőink számára a leginnovatívabb kipufogó alkatrész terveket tudjuk ajánlani. Azt, hogy a világon mindenhol kiválóan működjünk azzal érjük el, hogy tapasztalt és motivált munkatársakat veszünk fel, támogatjuk a csapatmunkát és fenntartjuk a hosszú ideje meglévő elkötelezettségünket a munkatársaink bevonása mellett, ami az innováció, a termelékenység és a folyamatos fejlesztés motorja.

A Wescast Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában rendelkezik gyárakkal, kereskedelmi képviseletekkel és tervező központokkal.

Műszaki Fejlesztési Központunk arra összpontosít, hogy az anyagok, a termékek és az eljárások terén áttörésnek számító újdonságokat dolgozzon ki.


Vállalatunk, a Minőségirányítás osztály megmunkáló üzemi részlegébe

VIZUÁLIS ELLENŐR

munkatársakat keres 3 műszakos (5+2) munkarendben történő munkavégzésre

Fő feladatok:
– A Megmunkáló üzem által gyártott darabok 100 %- os vizuális ellenőrzése az előírásnak és a hibakatalógusnak megfelelően
– Selejtdarabok dokumentálása, kezelése
– Minőségirányítási utasítások maradéktalan betartása
– Munkaterület és a gépek tisztán tartatása

Elvárások:
– 8 osztályos végzettség
– Öntvényhibák ismerete
– A területi munkafolyamatok átfogó ismerete

Előnyt jelent:
– Középfokú végzettség
– Vizuális ellenőrként szerzett tapasztalat
– Autóipari szabványok ismerete

Amit kínálunk:
– ÚJ, megemelt kezdő órabérrel várjuk jelentkezésed
– Ingyenes buszjáratot és szállást biztosítunk
– Cafeteria már az első naptól
– Munkatárs-ajánlói rendszer

A jelentkezéshez kérjük, küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat a lent feltüntetett email címre, vagy hívd bátran az alábbi telefonszámot!

WHA.Job@wescast.com
06(34)562-100

Vállalat címe: 2840 Oroszlány, Szent Borbála utca 16.

 

Apply Now